Reparatii iPhone 5

Reparatii iPhone 5

Venim in intampinarea dvs. cu solutii complete de service si reparatii iPhone 5. Constatarea defectiunii este gratuita. In functie de defectiunea telefonului, va vom comunica timpul de reparatie si in cazul in care trebuie inlocuite piese in telefon, va vom spune exact care si de ce, explicandu-va legatura dintre defectiune si efectul ei. Odata depistata problema, va vom comunica asadar solutia si vom incepe sa lucram sa o rezolvam.

Reparatiile de obicei se efectueaza pe loc, insa in functie de timpul disponibil sau de gravitatea situatiei, uneori poate dura 24 de ore. Va tinem la curent cu starea telefonului in cazul in care reparatia dureaza mai mult.

Solutii complete de reparatii iPhone 5

Oferim solutii profesionale de reparatii iPhone 5 (inclusiv cadouri personalizate), o linie completa de componente originale cumparate, cu care inlocuim pe cele defecte, iar dumneavoastra puteti sta linsitit ca telefonul va fi ca si nou dupa reparatie. Exista multe optiuni, in functie de telefonul dumneavoastra: reparatii iPhone 5, reparatii iPhone 3G, reparatii iPhone 3Gs, reparatii iPhone 4 sau reparatii iPhone 4S. Daca aveti intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.
Cele mai comune probleme la iPhone 5 de exemplu, apar la display, ecran sau LCD. Unele telefoane ajung in service cu ecranul spart, altele au defectiuni la LCD, aceste doua componente necesitand inlocuire pentru orice model de iPhone. La iPhone 5, ca si la iPhone 4 sau 4S, daca unul din ele se strica va trebui sa le inlocuim pe amandoua, deoarece sunt lipite.
Mai exista si probleme la telefoanele care sunt scapate in lichid, in acest caz reparatiile constand in diverse operatiuni sau inlocuirea componentelor defectate. Utilizam echipamente speciale pentru diagnosticare iPhone 5, observand imediat care este defectiunea si astfel actionam direct asupra ei, fara alte interventii. Se poate intampla ca telefonul sa para ca a fost scapat in apa, chiar daca el de fapt nu a avut contact cu nici un fel de lichid. Acest lucru se poate intampla cand telefonul a fost tinut in aburi, in baie sau a fost expus la medii umede.
iPhone 5 se poate strica din diverse cauze, defectiunile fiind fie software fie hardware, cazuri in care noi depistam exact defectiunea si cauza defectiunii iar reparatia se efectueaza destul de rapid, de obicei pe loc, dar in functie de timpul disponibil al inginerilor nostri sau in functie de defectiunea telefonului, uneori reparatia iPhone-ului poate dura pana la 24 de ore. In orice caz, veti fi anuntat in prealabil dupa diagnosticare asupra termenului la care veti putea ridica telefonul din service-ul nostru.
Oferim solutii complete de reparatii iPhone pentru absolut orice model de iPhone, indiferent daca problema este hardware sau software. Pentru aproape orice defectiune exista o solutie. Interesul nostru este ca dumneavoastra sa fiti un client multumit, iar urmatoarea data cand aveti necazuri cu un telefon, sa apelati tot la noi. Apelati cu incredere la service-ul nostru si nu veti regreta!