iPhone 4S

Reparatii iPhone 4S Service iPhone 4SOferim solutii complete de service si reparatii iPhone 4S. Service iPhone 4S hardware si software. Service iPhone 4S indiferent de modelul sau varianta iPhone-ului 4S.

Reparatii iPhone 4S, Service iPhone 4S

iPhone 4S a atras foarte mult atentia tuturor, in special in primele zile cand toata lumea astepta versiunea iPhone 5 si s-au trezit peste noapte cu noul iPhone 4S. Ca orice telefon, iPhone 4S intampina si probleme. VentaGSM ofera service iPhone 4S si reparatii iPhone4S, service specializat iPhone.

iPhone 4S este ultimul model de la apple in materie de iPhone, este un telefon inovator, fiind cotat ca fiind smartphone-ul nr. 1 in lume. In ceea ce priveste imbunatatirile, au fost facute doar cele software, pentru ca design-ul iPhone 4 este foarte atragator si iPhone 4 a avut vanzari foarte bune.

iPhone 4S este dotat cu un procesor dual core A5, acelasi care este prezent si pe iPad2 (chip-ul dual core A5 este mult mai bun, aplicatiile raspund mai repede la comenzi, jocurile au o grafica excelenta si paginile de net in Safari se incarca mult mai rapid). Camera foto are 8Mp si 1GB RAM, fata de iPhone 4 care are doar 512MB.

Multi si-au pus intrebarea cum sa imbunatatesti ceva ce este atat de extraordinar cum este cotat iPhone 4? Ei bine, cu iPhone 4S s-a realizat exact acest lucru. Luand design-ul inovator si schimbandu-i interiorul.

Service iPhone 4S

Iphone 4S vine cu iOS 5 cu inca o facilitate “SIRI”: “how can i help you?”. SIRI este asistentul perfect care trimite mesaje, programeaza alarme, remindere, face cautari pe internet si returneaza rezultatele, totul prin comanda vocala. Multe dispozitive pot recunoaste cuvintele pe care le spui, dar abilitatea de a intelege ceea ce spui si sa si faca asta este o tehnologie foarte bine venita. Acesta este adevarul despre SIRI.

Reparatii iPhone 4S

Oferim servicii de reparatii iPhone 4S, service iPhone 4S, decodari, deblocari si resoftari. Ventagsm vine in intampinarea clientilor sai cu servicii GSM la un standard de inalta calitate, dispunand de personal specializat in microelectronica.